Lekkage lokaliseren

Het belangrijkste om te doen als u te maken krijgt met een lekkage is om deze zo snel mogelijk te verhelpen. De gevolgen zijn immers vervelend. Denk aan vochtplekken, schimmel of houtrot. In Limburg en Brabant is Lekstop uw partner voor het snel en vakkundig opsporen en verhelpen van een lekkage. Men staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

U kunt contact opnemen met Lekstop bij een lekkage aan de cv-installatie, het (plat)dak, het gassysteem in huis, de waterleiding, het zwembad, het riool, in de kelder of kruipruimte, de serre of uitbouw, de gevel, het plafond, de badkamer en nog veel meer voorkomende zaken.

LEKKAGE VERHELPEN

Lekstop biedt u een vrijblijvend en compleet pakket voor het voorkomen, vinden en verhelpen van lekkages. We voeren werkzaamheden uit in eigen beheer of werken met ervaren partners.

MEER INFO

GASKEURINGEN

Lekstop kan uw gasinstallatie keuren op diverse punten. Met een uitgebreide check en goedkeuring weet u zeker dat deze veilig is en geen zwakke punten kent waardoor eventuele gaslekken kunnen ontstaan.

MEER INFO