Reconstructie

Door de professionele opsporingsmethoden van Lekstop wordt hak- en breekwerk altijd tot een minimum beperkt. Door bijvoorbeeld niet een hele muur met tegels te verwijderen, maar er één of enkele voorzichtig weg te kappen. Precies op de plek waar de lekkage zit. Na reparatie worden deze teruggeplaatst en afgevoegd. Als de mensen van Lekstop klaar zijn, ziet u er meestal niets meer van.

Naast repareren is het soms ook nodig, als er veel water is vrijgekomen en opgehoopt zit in muren en vloeren, de ruimte te drogen. Om schimmel te voorkomen is het nodig dit grondig en efficiënt te doen. Lekstop beschikt hiervoor over de juiste middelen.

Herstellen vochtschade na een lekkage

Een van de ‘problemen’ bij een lekkage is de schade die achterblijft als het lek weer dicht is. Verschillende partijen zoals een schilder, stukadoor, tegelzetter, timmerman, enzovoort moeten samenwerken om tot een goed eindresultaat te komen. Lekstop realiseert zich dat dit vaak problemen met zich meebrengt, als de klant iedereen afzonderlijk moet benaderen, en biedt hiervoor een totaalpakket. Van het inplannen van de werkzaamheden tot aan de volledige administratie. In de praktijk blijkt dat verzekeraars dit vaak ook als een meerwaarde zien. Met name omdat ook zij in dit geval één aanspreekpunt heeft voor de financiële afwikkeling.

‘Wij brengen de offerte uit voor alle werkzaamheden en schakelen vervolgens onze werknemers en partners in. Hiermee heeft de klant één aanspreekpunt en één verantwoordelijke voor alle voorkomende werkzaamheden. Dat werkt wel zo makkelijk.’

Heeft u een lekkage aan uw dak, badkamer, keuken, plafond, vloerverwarming of riolering? Wacht niet te lang en bel Lekstop meteen voor lekdetectie en snelle reparatie. Een lekkage kan in korte tijd veel schade veroorzaken, dus het Lekstop team doet er alles aan om u zo snel mogelijk helpen!

Voordat een lekkage is opgespoord, kan er al veel schade zijn toegebracht aan het interieur. Het kan dan lastig zijn om de bron van de lekkage precies te vinden. Naast onze jaren ervaring in het loodgietersvak gebruikt Lekstop’s team de meest moderne opsporingstechnieken bij lekdetectie om een lekkage zeer snel en nauwkeurig te lokaliseren. Hierdoor beperkt Lekstop de herstelschade tot een minimum.

LEKKAGE VINDEN

Lekstop hanteert voor elke vorm van lekkage de meest effectieve opsporingsmethode. Ervaren medewerkers, de juiste middelen en apparatuur garanderen dat het lek in korte tijd gevonden wordt.

MEER INFO

LEKKAGE VERHELPEN

Lekstop biedt u een vrijblijvend en compleet pakket voor het voorkomen, vinden en verhelpen van lekkages. We voeren werkzaamheden uit in eigen beheer of werken met ervaren partners.

MEER INFO

GASKEURINGEN

Lekstop kan uw gasinstallatie keuren op diverse punten. Met een uitgebreide check en goedkeuring weet u zeker dat deze veilig is en geen zwakke punten kent waardoor eventuele gaslekken kunnen ontstaan.

MEER INFO

Een lekkage hoeft niet veel geld te kosten. Sterker nog, veel opstalverzekeringen vergoeden de meeste lekkages. Verzekeraars zijn echter voorstanders van een gespecialiseerd lekkagebedrijf, schakel daarom Lekstop in. Onze lekdetectie en reparatie technieken vereisen namelijk zelden sloopwerk. Kosten van lekdetectie worden in 90% van de gevallen vergoed door uw verzekering. Als dit het geval is zult u dit zelf moeten verhalen bij uw verzekering.

  • Specialist in lekkage opsporen en lekdetectie

  • Snel en vakkundig gerepareerd

  • Geen onnodig hak- en breekwerk