Endoscopie

Toegepast bij: lekkages in afvoerkanalen, zwembaden en vijvers, maar ook inspecties van rookgas- en ventilatiekanalen
Gereedschap: endoscoop (kleine camera)

Lekkages of corrosie op (zeer) moeilijk bereikbare plaatsen, zoals badkuipen, spouwmuren en douchebakken kunnen worden opgespoord via endoscopie. Met een kleine, draaibare camera die niet dikker is dan 10 millimeter aan een snoer van 2,5 meter is het mogelijk onder andere te kijken onder douchebakken, in afvoerbuizen en in cv-leidingen.

Lekstop gebruikt de endoscoop ook om preventieve maatregelen te nemen. De camera registreert namelijk ook de kleinste haarscheurtjes en corrosie in bijvoorbeeld (koper)leidingen. Daarnaast is deze techniek te gebruiken voor een advies over bouwkundige aansluitingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vaststellen van mogelijke vochtproblemen in spouwmuren.

Het is wel zo dat het nodig is om een klein gaatje te boren om de endoscoop in de leiding te brengen. Door de minimale afmeting van de endoscoop is dit nooit groter dan 10 millimeter. Na afloop van de werkzaamheden dichten we alles uiteraard weer af.

LEKKAGE VINDEN

Lekstop hanteert voor elke vorm van lekkage de meest effectieve opsporingsmethode. Ervaren medewerkers, de juiste middelen en apparatuur garanderen dat het lek in korte tijd gevonden wordt.

MEER INFO

LEKKAGE VERHELPEN

Lekstop biedt u een vrijblijvend en compleet pakket voor het voorkomen, vinden en verhelpen van lekkages. We voeren werkzaamheden uit in eigen beheer of werken met ervaren partners.

MEER INFO

GASKEURINGEN

Lekstop kan uw gasinstallatie keuren op diverse punten. Met een uitgebreide check en goedkeuring weet u zeker dat deze veilig is en geen zwakke punten kent waardoor eventuele gaslekken kunnen ontstaan.

MEER INFO

Een lekkage hoeft niet veel geld te kosten. Sterker nog, veel opstalverzekeringen vergoeden de meeste lekkages. Verzekeraars zijn echter voorstanders van een gespecialiseerd lekkagebedrijf, schakel daarom Lekstop in. Onze lekdetectie en reparatie technieken vereisen namelijk zelden sloopwerk. Kosten van lekdetectie worden in 90% van de gevallen vergoed door uw verzekering. Als dit het geval is zult u dit zelf moeten verhalen bij uw verzekering.

  • Specialist in lekkage opsporen en lekdetectie

  • Snel en vakkundig gerepareerd

  • Geen onnodig hak- en breekwerk