Tarieven lekdetectie

De onderstaande tarieven zijn exclusief BTW en inclusief voorrijkosten. Lekstop hanteert daarnaast geen extra kosten voor het gebruik van haar apparatuur.

Lekdetectie onderzoek (inclusief rapport): 325 euro

Lekdetectie onderzoek op werkdagen na 17.00 uur en op zaterdag: 480 euro

Opsporen daklekkage (zonder rapport): 300 euro

Deze tarieven zijn gebaseerd op een onderzoek van maximaal drie uur.

Basis tarieven

Voor eventueel meerwerk en reparatie brengt Lekstop per manuur 49,75 euro in rekening.

Voor spoedreparatie op zon- en feestdagen is dit tarief 99,50 euro per uur, exclusief voorrijkosten. (op deze dagen is geen uitgebreid onderzoek mogelijk)

Rapport / betaling

Na het afronden van het onderzoek ontvangt de klant binnen twee dagen een rapportage. U ontvangt dan tevens de factuur die binnen veertien dagen voldaan moet worden.

Een lekkage hoeft overigens niet veel geld te kosten. Veel opstalverzekeringen vergoeden de meeste gevolgschade. Verzekeraars zijn in de praktijk voorstander van een gespecialiseerd lekkagebedrijf, schakel daarvoor Lekstop in. Onze lekdetectie en reparatie werkzaamheden vereisen zelden sloopwerk. Daarnaast worden de kosten van lekdetectie normaliter vergoed door de verzekering. Opdrachtverstrekking kan rechtstreeks plaatsvinden of via de verzekering middels een akte van Cessie.

LEKKAGE VINDEN

Lekstop hanteert voor elke vorm van lekkage de meest effectieve opsporingsmethode. Ervaren medewerkers, de juiste middelen en apparatuur garanderen dat het lek in korte tijd gevonden wordt.

MEER INFO

LEKKAGE VERHELPEN

Lekstop biedt u een vrijblijvend en compleet pakket voor het voorkomen, vinden en verhelpen van lekkages. We voeren werkzaamheden uit in eigen beheer of werken met ervaren partners.

MEER INFO

GASKEURINGEN

Lekstop kan uw gasinstallatie keuren op diverse punten. Met een uitgebreide check en goedkeuring weet u zeker dat deze veilig is en geen zwakke punten kent waardoor eventuele gaslekken kunnen ontstaan.

MEER INFO
  • Specialist in lekkage opsporen en lekdetectie

  • Snel en vakkundig gerepareerd

  • Geen onnodig hak- en breekwerk