Rioolcameratechniek

Toegepast bij: afvoerlekkages
Gereedschap: rioolcamera

Deze techniek is een aanvulling op de endoscopie. Door een snoerlengte, van de 18 millimeter dikke camera, van 15 meter is de rioolcameratechniek geschikt voor detectie in lange, niet toegankelijke leidingen. De camera wordt in de afvoer of leiding gebracht en verstuurt een verfijnd beeld van de binnenkant van het leidingwerk. Zo kunnen we de toestand van het leidingwerk in kaart brengen. De beperkte afmetingen van de camera maakt het bovendien mogelijk deze in de kleinere afvoeren in te zetten. Daarnaast wordt deze techniek ook gebruikt om leidingen te lokaliseren.

Deze techniek zorgt voor goede resultaten bij (redelijk) recht leidingwerk. Voor leidingen met veel bochten is ze minder geschikt.

LEKKAGE VINDEN

Lekstop hanteert voor elke vorm van lekkage de meest effectieve opsporingsmethode. Ervaren medewerkers, de juiste middelen en apparatuur garanderen dat het lek in korte tijd gevonden wordt.

MEER INFO

LEKKAGE VERHELPEN

Lekstop biedt u een vrijblijvend en compleet pakket voor het voorkomen, vinden en verhelpen van lekkages. We voeren werkzaamheden uit in eigen beheer of werken met ervaren partners.

MEER INFO

GASKEURINGEN

Lekstop kan uw gasinstallatie keuren op diverse punten. Met een uitgebreide check en goedkeuring weet u zeker dat deze veilig is en geen zwakke punten kent waardoor eventuele gaslekken kunnen ontstaan.

MEER INFO

Een lekkage hoeft niet veel geld te kosten. Sterker nog, veel opstalverzekeringen vergoeden de meeste lekkages. Verzekeraars zijn echter voorstanders van een gespecialiseerd lekkagebedrijf, schakel daarom Lekstop in. Onze lekdetectie en reparatie technieken vereisen namelijk zelden sloopwerk. Kosten van lekdetectie worden in 90% van de gevallen vergoed door uw verzekering. Als dit het geval is zult u dit zelf moeten verhalen bij uw verzekering.

  • Specialist in lekkage opsporen en lekdetectie

  • Snel en vakkundig gerepareerd

  • Geen onnodig hak- en breekwerk