Lekkage repareren

Als door Lekstop de bron van de lekkage is vastgesteld kan het herstel beginnen. Lekstop handelt snel en efficiënt en lost het om te beginnen tijdelijk op een provisorische, verantwoorde en effectieve manier op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een noodstop, het afdoppen van een waterleiding, zodat de lekkage wordt gestopt en de gevolgschade beperkt blijft.

Het kan zijn dat in het vervolgtraject een leiding geheel of gedeeltelijk moet worden vervangen. In niet alle gevallen is hak- en breekwerk te voorkomen. De vakmensen van Lekstop zorgen ervoor dat de lekkage wordt verholpen en ook de herstelwerkzaamheden goed worden uitgevoerd.

De specialisten van Lekstop herstellen de meeste lekkages, indien mogelijk, direct. Het is echter in veel gevallen zo dat dit niet zo simpel is. Vaak moeten tegels en andere vaste materialen eerst verwijderd worden om bij de plek van het lek te kunnen komen.

‘Laten we voorop stellen dat een lek natuurlijk heel vervelend is. Op herstelwerkzaamheden en reparaties als gevolg van een lekkage zitten de meeste mensen niet te wachten. Lekstop staat voor haar klanten klaar om ze te ontzorgen en niet alleen het lek te traceren en te repareren maar ook de gevolgschade vakkundig te herstellen. Allemaal zo snel en zo goed mogelijk.’

Klein herstel van de lekkage en omliggende ruimten kunnen door Lekstop worden uitgevoerd. Is er een grotere schade veroorzaakt, waardoor bijvoorbeeld de muren opnieuw gestuukt en  geverfd moeten worden dan maken we eerst een calculatie van het totale herstel. Laat u dit vervolgens volledig aan ons over dan schakelen we aan ons gelieerde specialistische bedrijven hiervoor in. Lekstop coördineert en u heeft één aanspreekpunt.

LEKKAGE VINDEN

Lekstop hanteert voor elke vorm van lekkage de meest effectieve opsporingsmethode. Ervaren medewerkers, de juiste middelen en apparatuur garanderen dat het lek in korte tijd gevonden wordt.

MEER INFO

GASKEURINGEN

Lekstop kan uw gasinstallatie keuren op diverse punten. Met een uitgebreide check en goedkeuring weet u zeker dat deze veilig is en geen zwakke punten kent waardoor eventuele gaslekken kunnen ontstaan.

MEER INFO