Drukproeftechniek

Toegepast bij: leidinglekkages
Gereedschap: perspomp met drukmeter

Met de perspomp wordt het compleet leidingsysteem onder druk gezet. Vervolgens wordt deze ‘afgeperst’. Als alles goed is zou de druk constant moeten blijven. Als dat niet het geval is neemt de druk af en zit er in het geteste leidingdeel waarschijnlijk een lek. Door deze proef te herhalen op iedere afzonderlijke leiding of leidingdeel, worden de goede delen uitgesloten en de lekkage stapsgewijs gevonden. Voor het lokaliseren van lekkages in vijvers of zwembaden worden speciale pluggen gebruikt, waarmee moeilijk bereikbare leidingen kunnen worden afgeperst.

LEKKAGE VINDEN

Lekstop hanteert voor elke vorm van lekkage de meest effectieve opsporingsmethode. Ervaren medewerkers, de juiste middelen en apparatuur garanderen dat het lek in korte tijd gevonden wordt.

MEER INFO

LEKKAGE VERHELPEN

Lekstop biedt u een vrijblijvend en compleet pakket voor het voorkomen, vinden en verhelpen van lekkages. We voeren werkzaamheden uit in eigen beheer of werken met ervaren partners.

MEER INFO

GASKEURINGEN

Lekstop kan uw gasinstallatie keuren op diverse punten. Met een uitgebreide check en goedkeuring weet u zeker dat deze veilig is en geen zwakke punten kent waardoor eventuele gaslekken kunnen ontstaan.

MEER INFO

Een lekkage hoeft niet veel geld te kosten. Sterker nog, veel opstalverzekeringen vergoeden de meeste lekkages. Verzekeraars zijn echter voorstanders van een gespecialiseerd lekkagebedrijf, schakel daarom Lekstop in. Onze lekdetectie en reparatie technieken vereisen namelijk zelden sloopwerk. Kosten van lekdetectie worden in 90% van de gevallen vergoed door uw verzekering. Als dit het geval is zult u dit zelf moeten verhalen bij uw verzekering.

  • Specialist in lekkage opsporen en lekdetectie

  • Snel en vakkundig gerepareerd

  • Geen onnodig hak- en breekwerk