Kleurstoftechniek

Toegepast bij: leidinglekkages en daklekkages
Gereedschap: kleurstofpoeder

De kleurstoftechniek wordt gebruikt om veel soorten lekkages te kunnen opsporen. Er wordt een kleurstof geïnjecteerd in de afvoeren of op platte daken. Vervolgens wordt deze gemengd met leidingwater dat zo de toegevoegde kleur aanneemt.

Door te werken met meerder kleuren voor verschillende leidingen is het mogelijk om snel en doeltreffend mogelijke problemen te traceren, maar daarnaast ook andere mogelijke oorzaken uit te sluiten. Zodra het lekkagevocht de kleur van het poeder aanneemt kunnen andere technieken worden gebruikt om één en ander nader te onderzoeken. Het grote voordeel van deze techniek is dat voortijdig (en misschien onnodig) sloopwerk voorkomen kan worden.

LEKKAGE VINDEN

Lekstop hanteert voor elke vorm van lekkage de meest geëigende opsporingsmethode. Ervaren medewerkers, ruime ervaring en de juiste middelen en apparaturen garanderen dat het lek gevonden wordt en meestal in korte tijd.

MEER INFO

LEKKAGE VERHELPEN

Lekstop biedt u een vrijblijvend en compleet pakket aan voor het voorkomen, vinden en verhelpen van lekkages. We voeren werkzaamheden uit in eigen beheer of werken met enkele ervaren partners.

MEER INFO

GASKEURINGEN

Lekstop kan uw gasinstallatie keuren op diverse punten. Met een uitgebreide check en goedkeuring weet u zeker dat uw gasinstallatie veilig is en geen zwakke punten kent waardoor gaslekken gemakkelijker kunnen ontstaan.

MEER INFO

Een lekkage hoeft niet veel geld te kosten. Sterker nog, veel opstalverzekeringen vergoeden de meeste lekkages. Verzekeraars zijn echter voorstanders van een gespecialiseerd lekkagebedrijf, schakel daarom Lekstop in. Onze lekdetectie en reparatie technieken vereisen namelijk zelden sloopwerk. Kosten van lekdetectie worden in 90% van de gevallen vergoed door uw verzekering. Als dit het geval is zult u dit zelf moeten verhalen bij uw verzekering.

  • Specialist in lekkage opsporen en lekdetectie

  • Snel en vakkundig gerepareerd

  • Geen onnodig hak- en breekwerk